POESIA VISUAL- EXPOSICIÓ

Galeria virtual col.laborativa
POESIA VISUAL BROSSALÍSICA 
2015-2016

Aquest any l'exposició de poesia visual s'ha digitalitat. Hem creat una galeria virtual col.laborativa dels poemes visuals creats pels alumnes. Ha estat un projecte col.laboratiu amb alumnes de l’escola Virolai de 1r de batxillerat, escola que també forma part de la Fundació Tr@ms, com Sant Miquel dels sants, la nostra. 

Un alumne de cada escola ha gestionat i administrat la galeria virtual on s’han anat penjat totes les creacions de poesia visual vinculades al projecte BrossAlícia amb el lema: 
l’emancipació de les lletres.

Els alumnes de cada centre enviaven la seva creació poètica acompanyada d’un àudio comentari.
 El format de la galeria permet visualitzar el poema visual i al mateix temps escoltar el comentari del seu autor/a.

 Quan els poemes van estar tots penjats a la galeria, cada escola va votar, a través d’un codi QR, els poemes que més els van agradar. Els guanyadors de cada centre van rebre un premi de dues entrades per anar al Teatre. ;O


Cliqueu l'enllaç per a la visualització i l'audició dels poemes: EXPOSICIÓ 
POESIA VISUAL BROSSALÍSICA 
2014-2015
   Cada any es prepara una exposició amb les creacions poètiques dels alumnes. Aquest fet genera un dels treballs del projecte assignat a una comissió que organitza l'esdeveniment per al dia de portes obertes: Invitacions, cartells, disseny de logos, disseny de l'exposició, catàleg, publicitació a les xarxes socials. etc...
  Aquest curs, a més, un cop es va acabar l'exposició, una escola de primària de Camprodon va contactar amb nosaltres per si podíem cedir-los  algunes de les peces de la nostra exposició per mostrar a la seva escola. Quan ens van tornar les peces, en agraïment, ens van oferir uns regals creats pels nens  i nenes de l'escola i una capsa de galetes BIRBA! producte típic de la seva terra.  Vam estar molt contents!!
 També, vam tenir la sort, de comptar amb la visita de la doctora Glòria Bordons experta en Joan Brossa i amb Toni Prat, un poeta visual de la nostra comarca.
 A continuació teniu una mostra d'alguns dels poemes i un petit reportatge del treball que va comportar preparar una exposició.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada