VÍDEOCREACIÓ

MÉS ENLLÀ D'UN LIPDUB AMB STOP MOTION
(2015-2016)
La Margot Clotet i l'Anna Sallés, van acceptar una de les propostes del projecte BrossAlícia, crear un flashmob. A mesura que anaven investigant i provant, el seu projecte va fer un gir espectacular i creatiu, on a més van col·laborar la resta de companys de la classe. Jutgeu per vosaltres mateixos:
BrossAlicia from Margot Clotet Riu on Vimeo.


VÍDEO TRANSMÈDIA (2014-2015)

   Un vídeo transmèdia consisteix en una història que es comunica a través de diversos mitjans, expandint-ne el contingut segons les característiques i les possibilitats d’interacció de cada mitjà i amb les aportacions dels usuaris, de manera que l’univers narratiu complet es construeix amb la suma de tots aquests continguts.
  A classe es van proposar una gran quantitat de treballs amb el repte de trobar d'alguna manera la relació entre Alicia al País de les Meravelles i Joan Brossa. En el nostre cas ens vam decidir per construir una història amb argument on les eines transmèdia tinguin un paper trascendental pel desenvolupament d'aquesta. A part, haviem d'incluir els conceptes de Joan Brossa i d'Alicia al País de les Meravelles de manera que, a part de simplement aparèixer, expliquessin quelcom relacionat amb la història.
 Així doncs, aquest és el nostre resultat, esperem que us agradi! - 
  Gil Castañé i Oriol Domènech de 1r C 

 

Vídeo creació #BrossAlícia (2014-2015)

  En Pol Blancafort, la Sira Castells i la Mireia Sevilla de 1r C han realitzat un muntatge dramàtic ben original tot barrejant el món d’Alícia amb versos de Joan Brossa. Imaginació i creativitat i posada en escena. 


Vídeo


POEMES EN ACCIÓ (2014-2015)

 L’Armand Ibàñez i l’Àlex Tort de 1r B han posat a prova la seva creativitat, tot donant vida a alguns poemes de Joan Brossa. No us ho perdeu!

1.- CAMÍ

  

2.- VIURE PLENAMENT EN CATALÀ:

3.- A
  
4.- CAP DE BOU
 5.- ENTRADA6.- HITCHOCK

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada