R.A, 3DPrint, HOLOGRAMA, GAMIFICACIÓ

GAMIFICANT: Creació d’un Vídeojoc (2015-2016)

  En David Bergés, l’Adrià Mas, en Guillem Masnou s’han atrevit a crear un vídeo joc per al projecte BrossAlícia. Es van marcar aquest repte i el van aconseguir, llavors ho van gravar en vídeo per explicar-ne el procediment. Reptes i talent. Bona Feina!

HOLOGRAMA (2015-2016)

 El curs passat, l’Isaac va experimentar amb la Realitat Augmentada en el projecte de la Divina Comèdia de Dante, aquest any amb BrossAlícia s’ha atrevit a fer una creació, per al projecte de 1r de Batxillerat , amb un holograma. Reptes i talent, endavant!REALITAT AUGMENTADA - RA (2014-15)


   
     L'Edu Bargalló alumne de 1r B ha realitzat un poema visual en realitat augmentada. Qui deia que la poesia i la tecnologia no es podien donar la mà?. L'alumne comenta el seu poema dient que el temps per a Joan Brossa i per a Lewis Carroll és el temps del coneixement i cal la clau per a entrar-hi. Recordem que la clau és un element important a Alícia al País de le Meravelles però també ho és per Joan Brossa com veiem en alguns poemes seusTOT IMPRIMINT UN POEMA

 
   En Marc Mayer i en Josep Vinyets de 1r B Bat han realitzat un poema visual en impressora 3D.
Aquí teniu la infografia que han elaborat amb el programa Easel·ly específic per dissenyar textos discontinus, on podreu veure tot el procés de creació.
   Els dos alumnes van començar  dissenyant el prototip amb el programa Sketch Up 2015, començarem fent la lletra A. Després, van fer el mateix amb la lletra B i les imprimirem amb la impressora 3D.

    Ells mateixos expliquen d’on va sortir la idea de les dues lletres i de la relació entre elles. “Se’ns han ocorregut moltes idees, però al final hem decidit que dissenyarem una lletra “A” d’Alícia, que simbolitzaria l’entrada al món de les meravelles o al món dels somnis, com l’arbre en l’obra de Lewis Carrol . També volem dissenyar una lletra “B”, la inicial de Brossa, més petita que la lletra “A” perquè volem representar com Joan Brossa entra al món del somnis i del subconscient, tot  simulant com la lletra B entra a dins la lletra A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada